Heeft u een vraag of opmerking?

12 + 12 =

Contact

Postadres
Eelderdiephof 138
3521 DM Utrecht

Telefoon: 06 1000 40 80
E-mail: info@mediationservices.nl

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Wittevrouwenstraat 44
3512 CV Utrecht

Met het openbaar vervoer
Wittevrouwenstraat 44 ligt ongeveer 5 minuten lopen vanaf de bushalte Stadsschouwburg. Vanaf Utrecht CS stoppen de lijnen 3, 4, 8 en 11 en een aantal streekbussen (50, 52, 53, 77, 74) bij deze halte.

Routebeschrijving met de auto

Vanaf de A2 en vanuit de richting Den Haag / Rotterdam via A12
Volg de borden richting Houten (A27). Volg vervolgens de borden richting Hooggraven/Lunetten/Houten. Neem op de rotonde de derde afslag in de richting van de Waterlinieweg (Hooggraven/Lunetten). Neem bij de volgende rotonde, Berekuil, de derde afslag naar de Biltstraat. Vervolg uw weg naar de Wittevrouwenstraat.
Vanaf de A27 uit de richting Houten en vanaf de A12 uit de richting Arnhem
Vervolg uw weg bij het knooppunt Lunetten over de A27/E30. Volg op het knooppunt Rijnsweerd de afslag naar Rijnsweerd, de Bilt. Blijf rechts rijden en sla rechtsaf in de richting van de A28. Neem de afslag Rijnsweerd/Wittevrouwen/Centrum en sla rechtsaf de Waterlinieweg op. Neem bij de rotonde, Berekuil, de derde afslag naar de Biltstraat. Vervolg uw weg naar de Wittevrouwenstraat.
Vanuit richting Amersfoort over de A28
Sla rechtsaf in de richting van de A28/E30 in de richting van Utrecht. Neem de afslag Rijnsweerd/Wittevrouwen/Centrum en sla rechtsaf de Waterlinieweg op. Neem bij de rotonde, Berekuil, de derde afslag naar de Biltstraat. Vervolg uw weg naar de Wittevrouwenstraat.
Vanuit richting Hilversum over de A27
Volg de borden richting Utrecht en ga op de A27. Neem afslag 30, De Bilt, in de richting van het centrum. Sla rechtsaf naar de Biltse Rading in de richting Veemarkt/Centrum. Neem op de rotonde op het Kardinaal Alfrinkplein de derde afslag de Sartreweg op. Neem bij de rotonde, Berekuil, de eerste afslag de Biltstraat op en vervolg uw weg naar de Wittevrouwenstraat.
Parkeergarage Kruisstraat
De garage is te bereiken via de Biltstraat, vanuit beide richtingen (Berenkuil en Witte Vrouwensingel / Witte Vrouwenstraat). Parkeren in de parkeergarage (€ 2,00 per 50 minuten) is goedkoper dan parkeren in de omliggende straten (€ 2,60 p/u). Deze parkeergarage bevindt zich op ongeveer vijf minuten loopafstand.
Parkeergarage Grifthoek
De garage bevindt zich op de Wittevrouwensingel 96, bij het Griftpark. Vanaf deze parkeergarage is het ongeveer vijf minuten lopen naar Wittevrouwenstraat 44.