Samenwerking

samen sterker

Samenwerking: Mediation Services werkt samen met financieel deskundigen, accountants, advocaten, fiscalisten, notarissen, makelaars en kindercoaches.

International Mediation Services werkt, indien van toepassing, samen met financieel deskundigen, advocaten, accountants, fiscalisten, notarissen, makelaars en kindercoaches.

Daarnaast werkt IMS samen met de volgende kantoren

Burgers & Ran Advocaten te Utrecht

Dit advocatenkantoor is gespecialiseerd in de rechtsgebieden letselschade, echtscheidingsrecht, bouwrecht, arbeidsrecht en strafrecht. Burgers & Ran Advocaten is met zes advocaten een middelgroot advocatenkantoor. Daarnaast gebruikt Mediation Services het pand van dit kantoor op de Wittevrouwenstraat 44 voor haar mediationgesprekken.

De Kempenaer Advocaten te Arnhem

In de persoon van Jan Willem Boeijink, partner, biedt De Kempenaer juridische dienstverlening op tal van rechtsgebieden. De advocaten werken samen in teams en secties, zodat de kennis van ieder rechtsgebied zich op een hoog niveau blijft ontwikkelen. Om onze gespecialiseerde kennis goed aan te laten sluiten op de toepassing in de praktijk, wordt door de secties samengewerkt in multidisciplinaire praktijkgroepen. Zo bundelt De Kempenaer de juridische kennis en ervaring om in een specifieke sector of branche succesvol te adviseren en op te treden.

KZO Advocaten te Tilburg

KZO is gespecialiseerd in de rechtsgebieden arbeidsrecht (inclusief medezeggenschap), ondernemingsrecht en echtscheiding en echtscheidingsbemiddeling.  KZO verleent rechtshulp aan het midden- en kleinbedrijf, grootbedrijf en particulieren. Bij voorkeur zó, dat procedures niet nodig zijn. Draait het toch uit op een procedure, dan hebben zij ruime ervaring in de procespraktijk. Daarnaast is uitgebreide kennis in huis van bijvoorbeeld medezeggenschap, contractenrecht, incasso’s, huurrecht en intellectuele eigendomsrecht.

Van Overbeek de Meyer advocaten te Deventer

Gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Zij voeren ontslagprocedures, begeleiden reorganisaties, adviseren bij bedrijfsovername en beoordelen (franchise)contracten. Ook zitten wij klachtenprocedures voor over ongewenst gedrag op het werk.

Bezemer & Kuiper te Rotterdam

Een bureau dat advies en training geeft met betrekking tot sociale veiligheid op het werk aan arbeidsorganisaties zowel binnen de overheid als de particuliere sector één zowel uit Nederland als uit andere Europese landen. Bezemer & Kuiper staat niet alleen naast de bedrijven die dit beleid willen ontwikkelen en implementeren, maar heeft ook de ambitie meer en betere instrumenten te ontwikkelen, te evalueren en onderzoek te verrichten.
Vanaf 1992 vraagt Bezemer & Kuiper dr. Carla Goosen regelmatig om als gedragskundige zitting te nemen in klachtencommissies voor ongewenste omgangsvormen. Vanaf 1994 betrekt Bezemer & Kuiper dr. Carla Goosen bij de opleiding van vertrouwenspersonen.

Verhoeff Advocaten te Den Haag

Mr. Annelies Verhoeff werkt sinds 1988 als advocaat in Den Haag en heeft het kantoor opgericht.  Aanvankelijk hield zij zich bezig met de algemene procespraktijk en meer specifiek het ondernemings- en arbeidsrecht. Later is zij zich gaan toeleggen op het familierecht.